MENU

Onze agenda voor 2023 staat volgeboekt met mooie feesten

Onze agenda voor 2024 staat open! Check snel of jullie datum ons nog past!

Zij gingen jullie al voor

Enkele reviews van onze klanten

R.

Thai en Jens

Danku Joke om onze dag zo perfect te laten verlopen! Alles werd tot in detail opgevolgd en uitgewerkt, no stress voor ons. We love you❤️

01
05
Weddingplanner Joke Schoofs WonderWeddings
R.

Jade en Thomas

Wij zijn Joke zo ontzettend dankbaar voor alles wat team wonderweddings voor ons heeft gedaan. Wij hebben onze wettelijke trouw gehad met grote receptie als part 1 en een onvergetelijk Ardennenoffensief waar Joke een heel weekend aanwezig was, als part 2. Joke, jouw organisatorisch vermogen, je oog voor detail, je extreem knappe skills met bloemen, je flexibiliteit en je groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft ons de dagen van ons leven bezorgt. Zonder jou en Laurent hadden we dit nooit gekund. Er wordt nog over gesproken en dat wil wat zeggen, terwijl wij ons enkel moesten druk maken over onze outfits en hoe we alles wouden, deed jij compleet je ding. En wij zagen dat het uitstekend was. Je bent een mega toffe persoonlijkheid en we zijn mega blij dat we voor jou gekozen hebben. Bedankt voor alles. We had a blast.

02
05
R.

Monika en Jordy

Met een half woord wist Joke al direct wat wij bedoelden. Het was zo makkelijk om een prachtige trouw te verkrijgen met haar hulp! Haar geweldige service, aanstekelijke motivatie en enthousiasme zorgden voor een vlotte organisatie waarbij niets te moeilijk, te veel of onmogelijk was. Ook voelde ik mij, als bruid, steeds op mijn gemak bij Joke als persoon. Alles werd steeds tijdig en eerlijk gecommuniceerd, waardoor wij op elk moment het volste vertrouwen hadden in haar. Trouwen zonder stress, drukte en chaos... Da's niet alleen een 'weddingplanner' boeken, da's Joke boeken!

03
05
R.

Celine en Peter

Lieve Joke,
Wat een ongelooflijk plezier om met jou samen te werken!
In de voorbereidingen begreep je precies wat we wilden op onze dag en bracht je dit stukje per stukje tot leven.
De dag zelf was voor ons stressloos en puur genieten. We zagen je uit onze ooghoek bezig, alles onder controle en geen enkel moment dat wij ons van iets moesten aantrekken.
Joke en het team van WonderWeddings, een ongelooflijke merci voor een prachtige dag!

04
05
R.

Cynthia en Matthew

Wij leerden Joke ofte Wonder Weddings kennen op een beurs. Na het kennismakingsgesprek kwam Joke op de proppen met onze droomlocatie, voor ons een droom voor haar een uitdaging want er was enkel een overdekte schuur op een feeërieke en groene plek.

Ik krijg nog vaak te horen van vriendinnen dat ze een trouwfeest willen zoals de onze, dat is voor ons leuk om te horen en vooral een heel mooi compliment voor Wonder Weddings.

05
05

Bedrijfsgegevens

WonderWeddings

The S&C
Voskapellelaan 23
1930 Zaventem
BE 0693 728 954

0498/29 94 24
info@wonderweddings.be

CLOSE
error: Content is protected !!