Contacteer ONS

Willen jullie eens sparren over jullie ideeën? Hebben jullie interesse in een samenwerking met WonderWeddings?

Contacteer Wonder Weddings

Vul het contactformulier dan zo volledig mogelijk in of boek meteen een kennismakend gesprek in via de onderstaande link.

OPGEPAST: Om de feesten te kunnen organiseren zoals je ze van ons ziet verschijnen hebben wij een budget nodig vanaf €450 per persoon. We beseffen dat dit cijfer ongenuanceerd/ ontnuchterend kan overkomen. Wij maakten ter uitbreiding van dit cijfer een budgetgids voor jullie, deze kunnen jullie hier downloaden.

Tijdens ons kennismakend gesprek gaan we uiteraard dieper in op jullie budgetwensen zodat we jullie budget kunnen aanpassen aan jullie prioriteiten.

  Boek via onderstaande buttons je kennismakende meeting. Kies voor een e-meeting of een live meeting in onze HQ te Herent.

  E-meetingLive meeting
  Concept Shoot WonderWeddings - Bloomsandleafs - setup - by Studio Leau-75
  bloemen

  They said yes and had us do the rest

  “hoezo stress? Waarom? Doe ik iets niet goed?"Maar we hadden iets super goed gedaan… namelijk voor jullie gekozen.

  Ik moet eerlijk zeggen; in het begin dacht ik:’ ok, dit kan ik wel zelf’.

  Na onze eerste meeting dacht ik ook nog… ‘tof maar zou dit mij nu echt niet zelf lukken?’. Maar die laatste weken ben ik zoooo enorm blij geweest dat we jullie hadden. Ik kreeg telkens de standaard vraag ‘niet te veel stress’? En ik dacht ‘hoezo stress? Waarom? Doe ik iets niet goed?’.

  Maar we hadden iets super goed gedaan… namelijk voor jullie gekozen. Hierdoor wist ik dat het wel goed kwam. Ze hebben het onder controle. They got it! En dat was ook zo… tot zelfs de paraplu’s voor onze gasten (want alee serieus wie denkt daar nu aan). En niet alleen zijn jullie super goed maar het voelde ook de hele tijd alsof een paar vriendinnen mijn trouw aan het ‘fixen’ waren. Onze avondjes hier thuis met een glaasje bubbels. Super gezellig en ons gesprek raakte nooit opgedroogd. De dag zelf ook… toen alles door externe omstandigheden … even onmogelijk begon te lijken, was een onverwacht bezoekje van Joke gewoon wat ik nodig had. Het feit dat jij daar gewoon was voor mij… zomaar. Danku Joke! Of zoals Nils het zegt..’Joke is heilig’.

  Amen to that. Liefs, liefde, allerverliefd, Mandy en Nils.