MENU

SAY YES

We do the rest

Jullie doen dit maar 1 keer, wij zo een 25-tal keer per jaar. Het spreekt voor zich dat we doorheen die feesten heel wat ervaring hebben opgedaan, die we graag met jullie delen! Het aanleveren van kwalitatieve leveranciers, tips en tricks voor een vlot verloop van de dag, een luisterend oor voor jullie zorgen, een oplossingsgerichte aanpak, ... Wij ontzorgen jullie in het voorbereidende proces én op de dag zelf!

Daarnaast volgen we de laatste trends en denken we lekker 'outside the box' om de styling van jullie feest tot een topniveau te trekken. Want zeg nu zelf: je eten smaakt toch (minstens) 3 keer zo goed als je van een mooie tafel kan eten!

Jullie investering

van A tot Z

WonderAll

Geen idee waar te beginnen / niet de tijd om alles zelf te plannen? Deze “all in” formule zou wel eens hét pakket kunnen zijn dat jullie nodig hebben.

Vanaf €6500

het visuele aspect

WonderStyling

Met behulp van een uitgebreid moodboard verzorgen wij de styling van jullie feest. Op- en afbouw inbegrepen.

Vanaf €3250

de dag zelf

WonderCoördinatie

Wij zorgen ervoor dat de dag zelf alles op rolletjes loopt. Enkel in combinatie met Styling te boeken.

Vanaf €1250

Thai en Jens

Danku Joke om onze dag zo perfect te laten verlopen! Alles werd tot in detail opgevolgd en uitgewerkt, no stress voor ons. We love you❤️

01
013
Weddingplanner Joke Schoofs WonderWeddings

Jade en Thomas

Wij zijn Joke zo ontzettend dankbaar voor alles wat team wonderweddings voor ons heeft gedaan. Wij hebben onze wettelijke trouw gehad met grote receptie als part 1 en een onvergetelijk Ardennenoffensief waar Joke een heel weekend aanwezig was, als part 2. Joke, jouw organisatorisch vermogen, je oog voor detail, je extreem knappe skills met bloemen, je flexibiliteit en je groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft ons de dagen van ons leven bezorgt. Zonder jou en Laurent hadden we dit nooit gekund. Er wordt nog over gesproken en dat wil wat zeggen, terwijl wij ons enkel moesten druk maken over onze outfits en hoe we alles wouden, deed jij compleet je ding. En wij zagen dat het uitstekend was. Je bent een mega toffe persoonlijkheid en we zijn mega blij dat we voor jou gekozen hebben. Bedankt voor alles. We had a blast.

02
013

Monika en Jordy

Met een half woord wist Joke al direct wat wij bedoelden. Het was zo makkelijk om een prachtige trouw te verkrijgen met haar hulp! Haar geweldige service, aanstekelijke motivatie en enthousiasme zorgden voor een vlotte organisatie waarbij niets te moeilijk, te veel of onmogelijk was. Ook voelde ik mij, als bruid, steeds op mijn gemak bij Joke als persoon. Alles werd steeds tijdig en eerlijk gecommuniceerd, waardoor wij op elk moment het volste vertrouwen hadden in haar. Trouwen zonder stress, drukte en chaos... Da's niet alleen een 'weddingplanner' boeken, da's Joke boeken!

03
013

Celine en Peter

Lieve Joke,
Wat een ongelooflijk plezier om met jou samen te werken!
In de voorbereidingen begreep je precies wat we wilden op onze dag en bracht je dit stukje per stukje tot leven.
De dag zelf was voor ons stressloos en puur genieten. We zagen je uit onze ooghoek bezig, alles onder controle en geen enkel moment dat wij ons van iets moesten aantrekken.
Joke en het team van WonderWeddings, een ongelooflijke merci voor een prachtige dag!

04
013

Cynthia en Matthew

Wij leerden Joke ofte Wonder Weddings kennen op een beurs. Na het kennismakingsgesprek kwam Joke op de proppen met onze droomlocatie, voor ons een droom voor haar een uitdaging want er was enkel een overdekte schuur op een feeërieke en groene plek.

Ik krijg nog vaak te horen van vriendinnen dat ze een trouwfeest willen zoals de onze, dat is voor ons leuk om te horen en vooral een heel mooi compliment voor Wonder Weddings.

05
013

Pia en Piero

The first thing we have to say is that we loved how everything worked out in our wedding day. We couldn't be happier about it. Not even the thick rain could stop our joy for being surrounded by our loved ones in such a beautiful scenery. Joke went beyond our expectations and helped us to have a, as some of the guest referred to, "fairy tale wedding". We found in her a great partner to share our ideas, she always gave us good advice and she did her best (and more) to keep us within budget. She was very professional and fully committed with us. Well-prepared to the point of being able to make excellent last-minute decisions. She even managed to blend with our family and friends . We are so thankful to her!

06
013

Delphine en Misja

Bij ons aan creatieve ideeën geen gebrek: we hadden zelf al een heel duidelijk beeld van hoe ons huwelijk er uit zou gaan zien.
Omdat we de dag zelf niet àlles in handen konden nemen, contacteerden we Joke. Bij een eerste meeting bleek dat we over heel wat praktische zaken nog niet hadden nagedacht...
We planden samen onze huwelijksdag helemaal hoe wij het zagen, maar met de zekerheid dat alles haalbaar was en dat een ervaren team ons de dag zelf zou “ontzorgen”. We kijken terug op een fantastisch feest en ditto samenwerking.

07
013

Nina en Ken

(Review geschreven tijdens de covid-pandemie in 2020)
Lieve Joke
Toekomstige bruidjes en bruidegommen,
wat heb ik al hard moeten denken aan jullie de voorbije weken... want de horror voor elk trouwfeest komt nu uit: afgelast. Maar laat het een grote geruststelling zijn dat Joke de touwtjes in handen heeft voor jullie huwelijk! Zij zál ervoor zorgen dat alles goed komt en dat jullie feest (dit jaar of uitgesteld naar een later moment) er eentje wordt om nooit te vergeten. De manier waarop Joke omgaat met onverwachte problemen is ongelooflijk en dat hebben wij vorig jaar zelf mogen ervaren! Onze trouwdag was echt 1 van de beste dagen van ons leven. Nog steeds wordt erover gesproken als een dag die niet te overtreffen valt! Dus hou de goeie moed erin, Joke gaat dit ook voor jullie waarmaken. Hopelijk op de datum die jullie gepland hadden en anders op een later, maar even prachtig moment! Lieve groetjes, Ken & Nina

08
013

Sari en Thomas

Vanaf het eerste gesprek waren we er eigenlijk al zeker van dat Joke onze visie perfect begreep. Dit werd enkel maar bevestigd door een geweldig moodboard dat we wat later in onze mailbox kregen. Wij hadden er alle vertrouwen in dat Joke zou zorgen voor een vlekkeloze organisatie, waardoor wij zonder stress en zorgen naar onze grote dag konden toeleven.
Joke heeft perfect uitgevoerd wat wij gevraagd hebben en heeft een prachtige styling neergezet op de dag zelf. Het was alles wat we ervan verwacht hadden en meer!
Sari en Thomas

09
013

Jasmien en Mark

Wij vonden WonderWeddings en Joke via haar zus, Leentje, onze trouwfotografe. Aanvankelijk zouden we ons huwelijk helemaal zelf organiseren en stylen, maar toen dat moeilijk te combineren bleek met ons drukke leven, was Joke onze "lifesaver". Ze werkte een styling uit die ons op het lijf geschreven was en wist de Engelse gewoontes van mijn man met mijn Vlaamse nuchterheid te verzoenen. Ze stond open voor gekke ideeën en gesprekken in 3 verschillende talen en kon perfect om met onze eeuwige mijmeringen over de perfecte stoel (cross back chairs forever!) En op onze grote dag zelf stak zowat de hele familie Schoofs de handen uit de mouwen, van authenticiteit gesproken! We kijken met veel liefde en dankbaarheid terug op onze dag, die nooit zo zorgeloos had kunnen verlopen zonder Joke en WonderWeddings.

010
013

Charlotte en Senne

Joke en haar team zijn GEWELDIG.
Vanaf dag 1 een hele goede vibe en klik met Joke. Ze luistert naar al je wensen en weet dit om te toveren naar een prachtige setting. Joke is er ook steeds bij vragen, opmerkingen,... Ze staat altijd voor je klaar.
Wij zijn intussen bijna een jaar getrouwd en krijgen tot op heden nog altijd complimenten van mensen over onze dag.
Lieve Joke (en team),
Wij kijken nog steeds vol liefde terug op deze dag. Jullie hebben alles uit de kast gehaald om ons een onvergetelijke dag te bezorgen. Het was waanzinnig mooi!
Super bedankt!
Liefs, Charlotte en Senne

011
013

Liselotte en Paul

Als perfectionist (en ook wel een beetje controle freak #woeps) had ik een heel duidelijk beeld over hoe onze trouw er moest uitzien. Aanvankelijk gingen wij dus ook zelf aan de slag met het opmaken van moodboards, contacteren van leveranciers, inplannen van meetings,..
Zo kwamen we ook bij Joke terecht met als opzet het uitbesteden van de uitvoering van onze styling.
Ik herinner het me echter nog als gisteren, die eerste meeting met Joke. Een gezellig cafeetje en een onverwacht aangename avond met een super toffe madam die meteen onze harten wist te veroveren. e beleven zoals het hoort”.
Joke voelt PERFECT aan waar je naartoe wil met je concept, geeft heel duidelijke en goeie input en ook de voorstellen/moodboards waren steeds de nagel op de kop.
Ik had verwacht om toch wat stress te voelen in de laatste dagen voor de trouw, maar ook dit was niet het geval. Een super duidelijk draaiboek, open communicatie en een Joke die altijd beschikbaar voor je is, maakten dat ik écht maximaal kon genieten van deze dagen. En ook op onze grote dag was dit het geval. Geen seconde heb ik stress gevoeld, geen seconde heb ik moeten nadenken over iets operationeel. Er was alleen maar ruimte om te genieten terwijl het WonderWeddings team achter de schermen stevig alle touwtjes in handen had.
Een heel verhaal om eigenlijk gewoon te zeggen:
Bedankt bedankt bedankt! Als ik onze dag zou overdoen, dan had ik maar 1 ding anders gedaan: veel eerder met jullie contact opgenomen!

012
013

Severien en Kevin

Ons huwelijksfeest was top.
Wanneer we een stressmomentje hadden, was Joke er om ons gerust te stellen.
Wanneer we even iets waren vergeten, was Joke om het weer aan te vullen.
Wanneer er een ‘foutje’ aan het licht kwam, was Joke er om het op te lossen.
Maar het allerbelangrijkste: wanneer we op de dag aankwamen zagen we dat alles prachtig werd aangekleed en we ons over niets zorgen hoefden te maken.
Vanaf het begin wisten we dat we bij haar goed zaten en dat heeft ze ook bewezen op de dag zelf. Ze heeft ons de mooiste dag van ons leven bezorgd!

013
013
CLOSE
error: Content is protected !!