MENU

Modern weddings with a twist

Jullie partner voor een stressloze voorbereiding én een 'picture perfect' styling

Jullie doen dit maar 1 keer, wij zo een 25-tal keer per jaar. Het spreekt voor zich dat we doorheen die feesten heel wat ervaring hebben opgedaan, die we graag met jullie delen! Het aanleveren van kwalitatieve leveranciers, tips en tricks voor een vlot verloop van de dag, een luisterend oor voor jullie zorgen, een oplossingsgerichte aanpak, ... Wij ontzorgen jullie in het voorbereidende proces én op de dag zelf!

Daarnaast volgen we de laatste trends en denken we lekker 'outside the box' om de styling van jullie feest tot een topniveau te trekken. Want zeg nu zelf: je eten smaakt toch (minstens) 3 keer zo goed als je van een mooie tafel kan eten!

Maar hoe gaan we nu net te werk en wat is jullie investering?

Jullie investering

van A tot Z

WonderAll

Geen idee waar te beginnen / niet de tijd om alles zelf te plannen? Deze “all in” formule zou wel eens hét pakket kunnen zijn dat jullie nodig hebben.

Vanaf €4200

het visuele aspect

WonderStyling

Met behulp van een uitgebreid moodboard verzorgen wij de styling van jullie feest. Op- en afbouw inbegrepen.

Vanaf €2500

de dag zelf

WonderCoördinatie

Wij zorgen ervoor dat de dag zelf alles op rolletjes loopt. Enkel in combinatie met Styling te boeken.

Vanaf €1050

Thai en Jens

Danku Joke om onze dag zo perfect te laten verlopen! Alles werd tot in detail opgevolgd en uitgewerkt, no stress voor ons. We love you❤️

01
05
Weddingplanner Joke Schoofs WonderWeddings

Jade en Thomas

Wij zijn Joke zo ontzettend dankbaar voor alles wat team wonderweddings voor ons heeft gedaan. Wij hebben onze wettelijke trouw gehad met grote receptie als part 1 en een onvergetelijk Ardennenoffensief waar Joke een heel weekend aanwezig was, als part 2. Joke, jouw organisatorisch vermogen, je oog voor detail, je extreem knappe skills met bloemen, je flexibiliteit en je groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft ons de dagen van ons leven bezorgt. Zonder jou en Laurent hadden we dit nooit gekund. Er wordt nog over gesproken en dat wil wat zeggen, terwijl wij ons enkel moesten druk maken over onze outfits en hoe we alles wouden, deed jij compleet je ding. En wij zagen dat het uitstekend was. Je bent een mega toffe persoonlijkheid en we zijn mega blij dat we voor jou gekozen hebben. Bedankt voor alles. We had a blast.

02
05

Monika en Jordy

Met een half woord wist Joke al direct wat wij bedoelden. Het was zo makkelijk om een prachtige trouw te verkrijgen met haar hulp! Haar geweldige service, aanstekelijke motivatie en enthousiasme zorgden voor een vlotte organisatie waarbij niets te moeilijk, te veel of onmogelijk was. Ook voelde ik mij, als bruid, steeds op mijn gemak bij Joke als persoon. Alles werd steeds tijdig en eerlijk gecommuniceerd, waardoor wij op elk moment het volste vertrouwen hadden in haar. Trouwen zonder stress, drukte en chaos... Da's niet alleen een 'weddingplanner' boeken, da's Joke boeken!

03
05

Celine en Peter

Lieve Joke,
Wat een ongelooflijk plezier om met jou samen te werken!
In de voorbereidingen begreep je precies wat we wilden op onze dag en bracht je dit stukje per stukje tot leven.
De dag zelf was voor ons stressloos en puur genieten. We zagen je uit onze ooghoek bezig, alles onder controle en geen enkel moment dat wij ons van iets moesten aantrekken.
Joke en het team van WonderWeddings, een ongelooflijke merci voor een prachtige dag!

04
05

Cynthia en Matthew

Wij leerden Joke ofte Wonder Weddings kennen op een beurs. Na het kennismakingsgesprek kwam Joke op de proppen met onze droomlocatie, voor ons een droom voor haar een uitdaging want er was enkel een overdekte schuur op een feeërieke en groene plek.

Ik krijg nog vaak te horen van vriendinnen dat ze een trouwfeest willen zoals de onze, dat is voor ons leuk om te horen en vooral een heel mooi compliment voor Wonder Weddings.

05
05
CLOSE
error: Content is protected !!