Wedding Planning ⎥ Wedding Styling ⎥ Wedding Coördination

 

WonderWeddings werkt met vooropgestelde pakketten.

Daarnaast kan er ook à la carte samengesteld worden uit een lijst met verschillende diensten.

Hieronder ons aanbod.

 

Wonder All

De A tot Z formule. Geen idee waar te beginnen? Of weten jullie perfect wat julle willen maar vinden jullie de tijd niet om alles te plannen?

Via een kennismakend gesprek lichten jullie me in wat jullie wensen & budget zijn voor jullie huwelijk. WonderWeddings zorgt ervoor dat jullie droomhuwelijk wordt gerealiseerd binnen dat budget. Zoektocht naar locatie, ceremoniesprekers, meubilair, leverancier drukwerk, catering, bloemist, …

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een huwelijk, WonderWeddings neemt dit allemaal op zich. Alle voorbereidingen & contact met de leveranciers loopt volledig via ons. Dit is dan ook de “totaal-geen-stress”-formule.. Vanzelfsprekend worden er regelmatig feedback-momenten voorzien.

Concreet komt dit dus neer op de volledige voorbereiding, de dag zelf en de afbraak. Inclusief Wonder Styling en Wonder Coördination (zie onder)

Wonder Styling

De naam spreekt hier veelal voor zich: jullie nemen de organisatie op jullie, WonderWeddings zorgt voor de decoratie en styling.

Concreet komt dit erop neer dat wij alles qua decoratie, bloemen, en eventuele verdere logistiek (stoelen, ceremonie-inkleding, …) voor jullie regelen en de coördinatie voor de installatie van dit alles op ons nemen. De styling gebeurt volledig naar jullie wensen, wij garanderen dat alle decoratie-elementen stijlvol op elkaar afgestemd zijn. Kan gecombineerd worden met de Wonder Coördination (zie onder)

 

Wonder Coördination

Coördinatie van de dag zelf: wij maken een draaiboek op van de volledige dag op basis van informatie die we van jullie krijgen. Na akkoord van jullie op dit draaiboek volgen wij dit nauwgezet op zodat alles op de dag zelf naar jullie wens verloopt. Wij zorgen ervoor dat elke leverancier zijn taken op tijd en kwalitatief uitvoert. Daarenboven kunnen wij binnen dit pakket ook instaan voor de hospitality tijdens jullie dag: ontvangst gasten, uitdelen ceremonie-boekjes, kleine aankondigingen doorheen de dag, …

Concreet komt het er eigenlijk op neer dat jullie ons voor x-aantal uur inhuren, en dat we samen bekijken welke taken door ons uitgevoerd worden. Deze formule is ideaal als jullie de dag zelf geen stress-momentjes willen hebben, maar wel graag alle organisatie vooraf doen.

Wonder-à-la-carte

Is de omschrijving van de bovenstaande pakketten niet volledig wat jullie zoeken? Stuur me gerust een vrijblijvend mailtje. Ik maak met alle plezier een op maat gemaakt pakket naar jullie wensen.

 

WonderWall

Een collectie van stijvolle en originele backdrops die gehuurd kunnen worden als achtergrond voor jullie ceremonie/ photobooth.

Meer informatie over onze WonderWall vind je HIER.

 

Voor richtprijzen: klik HIER

 

error: Content is protected !!