Jullie hebben gekozen voor een persoonlijke ceremonie en hebben ondertussen beslist dat dé eye-catcher voor jullie huwelijk een backdrop (bij onze noorderburen ook wel ‘huwelijksboog’ genoemd) zal worden! Goed idee, want jullie mogen in het centrum van de belangstelling staan, en een backdrop zorgt er alvast voor dat dit optisch verwezenlijkt wordt!

Maar de opties zijn eindeloos & welke optie past nu net bij de visie die jullie voor ogen hebben? Hieronder probeer ik jullie wat op weg te zetten met enkele ideetjes!

Photocredits foto boven: Evenbeeld

1 \ een mobiele boom: de berken stammen.

Een groot voordeel van deze optie is dat ie vrijwel passe-partout is. Jullie passen ‘m aan naar jullie wensen en thema!

Photocredits: Leentje Loves Light

2 \ Voor een speels effect: linten

Het voordeel van deze backdrop is dat ie volledig aanpasbaar is aan de themakleuren van jullie huwelijk. Linten veranderen en klaar! De linten worden  aan een stalen kabel of andere structuur bevestigd, afhankelijk van wat de ceremonie-locatie toelaat.

Photocredits: Leentje Loves Light

3 \ Onder het motto: ‘you can never have enough flowers’: een bloemenmuur.

WonderWeddings heeft sinds kort 2 verschillende exemplaren. Een bonte bloemenmuur, met roos, rood, groen en wit of een customizable exemplaar waarbij de basis groen is, en deze aangevuld kan worden met bloemen in de kleuren van jullie thema.

Photocredits: Photobooth Leentje Loves Light

Photocredits: Sanne De Block

4 \ Voor de bohemian bride : Macramé

Leuk om te combineren met antieke perzische tapijten (in plaats van een rode loper). WonderWeddings verhuurt sinds april 2017 een handgeknoopte macramé huwelijksboog. (jeps, lees je goed: volledig handgeknoopt).

Photocredits: Leentje Loves Light

5 \ Ideaal als jullie ceremonie ‘s avonds of in een duistere ruimte plaatsvindt: Light it up!

Met deze achtergrond is het zeker ‘ALL EYES ON YOU’! Het is misschien niet meteen haalbaar om alle benodigde lichtjes aan te kopen. (Die kerstboom van volgende winter kan ook maar een beperkt aantal lichtslingers dragen hè) Bekijk eens met je wedding stylist of je met hem/haar niet met een verhuur-formule kan werken.

Photocredits: Jan Dekeyzer

6 \ Voor zij die helemaal into de ‘metallic’ trend zijn van de laatste jaren: Koper, koper, koper

Een persoonlijke favoriet, die erg goed past in een een industriële setting.  Ook perfect te combineren met de linten (voor een speelser effect).

Photocredits: Leentje Loves Light

TIP 1 \

Gebruik de ruimte die je voor handen hebt! Bekijk eens (samen met je wedding stylist) wat er mogelijk is in de ruimte. Vaak zijn er al verschillende bevestigingspunten in je ruimte aanwezig en kan je al heel erg leuke dingen doen met enkele meters stof.

TIP 2 \

Bij het huren van een backdrop is het erg belangrijk dat je weet of de potenset inbegrepen is. Daarenboven kijk je best ook even na of ook de levering en plaatsing bij in de prijs zit… Jullie hebben hoogstwaarschijnlijk wel iets anders te doen dat een backdrop te gaan halen en in elkaar zetten op de dag voor jullie huwelijk 😉

Als je met  een Wedding Planner/ Stylist werkt neemt deze de installatie van jou backdrop graag voor zijn rekening!

 

Interesse in één van de bovenstaande opties? WonderWedding werkt graag een concept voor jullie uit.

Ontdek onze verschillende backdrops hier en contacteer me voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!