MENU

Lieve, lieve Liselotte en Paul. MERCI om ons de kans te geven om een project neer te zetten waar we nu, bijna 2 jaar later nog steeds trots op zijn. We mochten voor jullie dit waar ‘fairytale’ huwelijk creĆ«ren in het Park van Beervelde, en daar zijn we nog steeds dankbaar voor!

Elisabeth Van Lent Photography

Liselotte en Paul hadden al heel wat zaken geregeld toen ze bij mij kwamen, en met het overlopen van het lijstje met leveranciers wist ik meteen dat het goed zat. Stories By Mabel, Elisabeth Van Lent, Letters & Styling, de Troubaboers, Wildflowers & Wodka, zowat mijn ‘supplier-heaven’ zou je kunnen zeggen šŸ™‚

WonderWeddings fairytale wedding

Ons team begon zaterdag om 07h00 met de opbouw. We konden pas op de dag van het feest zelf starten, en er was wel een hoopje werk te verzetten, dus extra vroeg uit de veren op deze mooie dag! In dit geval ook helemaal geen straf om vroeg te beginnen, met de hete middagtemperaturen die werden verwacht.

fairtytale wedding Park van Beervelde

De ceremoniesetting is er eentje waar we zelf nog steeds van beginnen te kwijlen (figuurlijk weliswaar). Het idee van het koppel was er eentje uit de duizend, en we zijn nog altijd super blij dat we de kans kregen om dit concept te creƫren. De fairytale-knipogen kwamen al vanaf de ceremonie aan bod. Met kleine verwijzingen naar Disney werd het thema subtiel doorgetrokken.

bohemian wedding WonderWeddings

Onze macramƩ backdrop, de strake witte stoeltjes, de bloemen van Wildflowers and Wodka, het letterwerk van Letters & Styling tot de koekjes van Baked zorgden allemaal voor hun deeltje van het geheel.

Cosy ceremony setting WonderWeddings

De ceremonie zelf was een pa-reltje. All credits to Stories By Mabel, met hun altijd originele concepten, de Troubabroers met hun engelenstemmen Ć©n het gastoptreden van de bruid (tranen met tuiten toen zij begon te zingen).

wedding ceremony Stories By Mabel

De receptie lieten we doorgaan op een schaduwrijk plekje van het Park. Even bekomen van de emotionele ceremonie, de maag vullen met enkele verrukkelijke hapjes & bubbles en veeeeel water (want die hittegolf van 2018, dat was er eentje die zich liet voelen)

fairtytale wedding Park van Beervelde

Omdat de zaal van het Park van Beervelde ‘maar’ 120 personen kan zetten, plaatsten we ter aanvulling een mooie stretchtent op het binnenplein van de locatie. Met de ‘open setting’ die je met deze tenten kan creĆ«ren zorgden we in dit geval voor een verbinding tussen binnen en buiten.

fairtytale wedding Park van Beervelde

Nog enkele finishing touches (hello subtiele verwijzingen naar Disney) en de bruid zag dat het goed was. We plaatsten de kaarsen maar 15minuten voor de gasten zouden toekomen, aangezien we ze met deze hete temperaturen zolang mogelijk in de koelwagen lieten staan.

fairtytale wedding Park van Beervelde

Voor dit feest in de zomer van 2018 creƫrden we een setting die, als je het mij vraagt, anno 2020 nog minstens even actueel is, en dit ongetwijfeld binnen een jaar of 4 nog altijd kan zijn.

fairtytale wedding Park van Beervelde

De catering werd voorzien door Fonteyne The kitchen, een vaste waarde in Brussel en daarrond (en na hun eten geproefd te hebben begrijp ik perfect waarom). Er werd gekozen voor een foodcorner-concept, waarbij er op verschillende punten gerechten uit verschillende hoeken van de wereld werden geserveerd.

fairtytale wedding Park van Beervelde

Met ettelijke kilometers in onze benen sloten we de avond af met een blik op de verlichte stretchtent op het binnenplein van het park van Beervelde en zagen we dat het goed was.

fairtytale wedding Park van Beervelde

Zien jullie in dit feest een basis voor jullie droomfestijn? Willen jullie ook een fairtytale huwelijk in het park van Beervelde (of elders)? Aarzel dan niet ons te contacteren!

CLOSE
error: Content is protected !!