MENU

De Dromer, de creatieveling, de romantische ziel. De bruid die weet wat ze wil, en hoe ze het wil. Een bruid die belang hecht aan de symbolische betekenis van het huwelijk, maar af en toe af wil stappen van de klassieke invulling van deze symboliek. De bruid die houdt van witte kant, van macramé. De bruid die houdt van een overdaad aan planten en bloemen, met een voorkeur voor succulenten, cactustje en bloemen die ‘recht van het veld’ komen. De bruid die wil dat alles tot in de puntjes op elkaar is afgestemd, maar zonder dat dit opvalt. Kan jij je vinden in bovenstaande omschrijving? Dan ben jij een Free Spirited Bride (to be).  Met deze blog geef ik jullie graag een beetje inspiratie voor jullie Bohemian huwelijk.

Benieuwd naar mijn ideeën voor de uitwerking voor jullie huwelijk? Contacteer me voor een vrijblijvende offerte!

Onderstaande foto’s kwamen in stand in samenwerking met een hoopje getalenteerde, eensgezinde WeddingProfessionals. Neem zeker ook eens een kijkje op hun website om te ontdekken wat ze voor jullie kunnen betekenen.

 

LEVERANCIERS:

Planning & Styling: WonderWeddings

Macramé backdrop (ook verkrijgbaar in een verhuurformule): WonderWeddings

Fotografie: Storyteller & dreamographer Leentje Loves Light

Model: de altijd en immer mooie Ine Nijs

MUA & hair: The woman with an eye for beauty: Edlyn Hermann

Bruidsjurk: Bohemian boldness door Rembo Styling

Bloemen: Jong aanstormend talent: Loes van Wildflowers & wodka

Stationary: allemaal handwerk van Isa van  Letters & Styling

Meubels: Liberty Vintage heeft een mooie collectie aan originele, trendy & kwalitatieve meubelstukken

Glazen & bestek: (& andere vintage hebbedingetjes) vind je bij Nancy van Maison Papillon

Cake : 2 zussen die weten wat er lekker (en tegelijk mooi) is: Baked

Juwelen : Unieke, handgemaakte kunstwerkjes van Lies Wambacq

 

Het eerste deel van de shoot deden we op een super-secret privé-locatie. Graag licht ik een tipje van de sluier en vertel ik dat één van onze leveranciers hier WOONT. Ik ben alvast jaloers op haar fantastische stek! De vintage rieten zetel stond (toevallig of niet) ook al in de orangerie en werd door Loes aangekleed met haar bloemenkunst

De orangerie past ideaal bij het thema dat we voor ogen hadden. Willen jullie graag trouwen in een orangerie/ serre? Ik help jullie graag op weg!

Het tweede deel van de shoot vond plaats in de botanische tuinen van Antwerpen. De serre van de plantentuin met zijn veelheid en cactussen ademt ons bohemian thema helemaal uit.

Tijdens dit tweede deel speelde de macramé backdrop een glansrol. Deze backdrop is een handgeknoopt exemplaar. Op mijn knoop-teller staan: 1000meter katoentouw, 5 design-aanpassingen,minstens 24 knoopuren, en enkele blaren. Als ik de foto’s van mijn creatie weerzie bekruipt me toch telkens een licht gevoel van trotsheid. Willen jullie de macramé backdrop op jullie huwelijk? DAT KAN! Hij is te huur, meer info vind je hier

De tafelzetting werd ook heel erg bewust gekozen. Om het vrijzinnige/ bohemian thema door te trekken kozen we niet voor een tafellaken, maar voor een macramé tafelloper. (Het zou trouwens ook zonde zijn dit mooie tafeltje te bedekken hè).

 

Graag maak ik van deze gelegenheid nogmaals gebruik om alle leveranciers (zie boven) te bedanken. We waren een dreamteam met allemaal hetzelfde doel voor ogen. Het was een eer om met jullie samen te werken

 

Liefs

Joke

 

CLOSE
error: Content is protected !!