Design – Styling – Planning

Je kan ons inschakelen voor je huwelijk of je event

Trouwen in België

WonderStyling

Vanaf €3.700,00

Wij designen het visuele aspect van jullie feest. Jullie ‘picture perfect party’, dooor ons voorbereid én uitgevoerd (op-en afbouw van het feest inbegrepen)

WonderCoordination

Vanaf €2.400,00

Een zorgeloze dag. Wij zijn jullie buffer voor kleine en grotere stressmomenten, communcieren met jullie leveranciers vanaf 6w voor het feest en zijn hét gezicht voor het hospitality-luik van jullie feest. Enkel in combinatie met WonderStyling te boeken.

Design – Styling – Planning

Trouwen in het buitenland

Trouwen in Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje of Portugal? Wij nemen per jaar maximaal 3 destination weddings aan en werken hiervoor samen met de beste lokale specialisten.

We starten sinds 2023 terug op met destination huwelijken, na we dit een tijdje uit ons aanbod haalden door gezinsuitbreiding.

Corporate Events

Wil jij voor jouw bedrijf een impactvol event, met focus op het conceptuele en culinaire?

Ook daarvoor ben je bij WonderWeddings aan het juiste adres. We zijn er ons van bewust dat onze bedrijfsnaam het niet meteen doet vermoeden, maar toch is het zo.

Zaakvoerder Joke startte haar carrière in de B2B events en zet zich graag persoonlijk in jouw gasten onder te dompelen in een beleving die nog lang herinnerd zal worden.

Meer dan planning

Naast onze hoofdtaak in eventplanning - en design kan je bij Joke en haar team ook terecht voor de volgende zaken

Wonder Education

Klaar om jouw carrière als event-designer / planner een serieuze boost te geven? Boek gerust een verkennend call in.

Wonder Rentals

Verhuur van de mooiste eventmaterialen, ook voor mensen die geen service pakket bij ons afnemen. For your picture perfect party.