*|* The one where i decided that i had to become a weddingplanner *|*

Het huwelijk van de jongste zus en tevens het huwelijk waarmee ik besefte dat ik Wedding Planner wou worden.

De jongste telg uit ons gezin van 4 kinderen kwam in 2013 met de blijde mededeling dat ze ten huwelijk was gevraagd door de man van haar dromen.

Daar het organiseren en stylen altijd in mijn bloed zat, werd ik ook al heel erg snel mee betrokken in de Wedding Planning Mania. Ook de mama (aka DIY-queen) werd bij het proces betrokken. Al heel snel veranderde het ouderlijke huis in de uitvalsbasis voor een pop-up family-business: van het massaal ideeën opdoen op Pintersest, het opstellen van een über-gedetailleerd draaiboek tot het ineenknutselen van een hand-made backdrop: op een mum van tijd waren we een geöliede machine.

11 september 2015, één dag voor het huwelijk, voorspelde Frank voor de volgende dag ononderbroken regen. Geen probleem, dan huren we toch nog snel even een tent?

Zowel de wedding styling, de coördinatie als enkele bloemstukken werden door WonderWeddings verzorgd.

Een speciaal dankwoordje ook voor Miche, uitbaatster van het Kioskafé. Miche denkt mee na en voelt perfect aan wat de bruidsparen willen!

Venue: Kioskafé

Photographer: Carina Plus David

huwelijk-tinneke-kevin_0001 huwelijk-tinneke-kevin_0002 huwelijk-tinneke-kevin_0003 huwelijk-tinneke-kevin_0004 huwelijk-tinneke-kevin_0005 huwelijk-tinneke-kevin_0006 huwelijk-tinneke-kevin_0007 huwelijk-tinneke-kevin_0008 huwelijk-tinneke-kevin_0009 huwelijk-tinneke-kevin_0010 huwelijk-tinneke-kevin_0011 huwelijk-tinneke-kevin_0012