Geeky Awesomeness

 

WonderWeddings werkt graag huwelijken uit ‘met een hoekje af’. Dit is een concept dat breed te interpreteren valt, maar voor Kim en Wolf mag dit in de meest voor de hand liggende zin worden geïnterpreteerd.

Kim is een sociaal geëngageerde, pientere, gestructureerde madam. Wolf (eigenlijk noemt ‘ie Wim, maar iedereen noemt ‘m Wolf) is een creatieve geest, acteur en muzikant. Ze delen hun passie voor comics en phantasy. Op hun huwelijksdag vertolkten ze op een fantastische manier hun favoriete comic-figuur: WonderWoman en Superman. En hiermee mag het thema van hun huwelijksdag dan ook meteen duidelijk zijn. Geeky retro, phantasy én een vleugje rock. Eentje met een serieuze hoek af dus. 🙂

 

Hun huwelijk op 19/08/2017 werd een heuse verkleedparty! Elke gast kreeg via de uitnodiging een personage toegewezen uit de phantasy/ retro comic heroes- wereld en iedereen ging naar hartenlust op in zijn/haar personage. WonderWeddings coördineerde de gehele dag en zorgde voor de installatie van de decoratie die het koppel zelf had uitgewerkt.

Ook de decoratie werd volledig in het retro-superhelden-thema uitgewerkt. De bruid en haar mama staken hier ettelijke uren werk ik. Met veel print-knip en plak-werk 🙂

De ceremonie werd door de beste vrienden van het koppel uitgewerkt, en werd een heuse ring-ceremonie waarbij de focus lag op de groene lantaarn (de kenners hebben de link naar een bepaalde super-hero waarschijnlijk snel gelegd).

Zoals het verkleed-feestjes betaamt werd het dansfeest er één om U tegen te zeggen, met een verrassings-optreden van de band van de bruidegom, en hele avond lang klassiekers uit de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 en nillies. Ook de photobooth van Leentje Loves Light draaide op volle toeren!

Leveranciers:

 

Fotografie: Leentje Loves Light

Locatie: De Hoorn

Styling: koppel

Catering (diner): Tömmer

Coördinatie: WonderWeddings