Klanten die jou voorgingen

Een absolute meerwaarde

Of het totaaltraject van de opleiding bij Wonder Weddings een meerwaarde is? Ab-so-luut! De combinatie van de broodnodige theorie met de waardevolle tips en tricks die je leert door mee te draaien tijdens stageweekends in het werkveld, zorgen ervoor dat je op elk vlak voeling krijgt met de job als wedding planner. De hele mooie, en tegelijk ook de minder mooie, pittige kantjes: the real deal. Joke geeft heel wat bouwstenen mee, waar we dan elk, volgens onze eigen noden, persoonlijk mee aan de slag kunnen. Met 0 ervaring binnen de eventsector of als wedding planner, ben ik heel tevreden dat ik de stap gezet heb om met deze opleiding verder te investeren in mezelf. Kiezen voor mezelf. Kiezen voor groei. Kiezen om mijn dromen om te zetten in doelen.

Lynn

Dat laatste duwtje in de rug

Dankzij de opleiding van Wonderweddings kreeg ik het laatste duwtje in de rug om met vol vertrouwen mijn moodboards te finetunen en af te leveren aan klanten.

Na de opleiding ging ik met twee voeten op de grond mijn geplande huwelijken tegemoet. Joke deelt op een erg toegankelijke en straight-to-the-point manier, waardoor je een heldere inkijk krijgt in het reilen en zeilen van een wedding planner.

Phaedra

Allesomvattend

Ik was op zoek naar iemand die mij de kneepjes van het vak kon leren als het gaat om weddingplanning-en styling. Ik kwam terecht bij jullie en wow! Ik heb ZOVEEL bijgeleerd.

De inhoud van de cursus is allesomvattend. Jullie focussen daarbij ook op heel wat details en dat maakt de opleiding helemaal af.

Door stage te volgen kon ik met mijn eigen ogen zien hoe de op-en afbouw en coördinatie uitgevoerd werd en hoe alles tot in de perfectie werd afgewerkt. De styling van een huwelijk schrikte mij eerst af, maar nu kan ik niet wachten om een feest helemaal aan te kleden!

Door deze opleiding ben ik veel zelfverzekerder geworden en kan ik koppels veel beter advies geven en verder helpen in hun traject.

Daarom DUIZENDMAAL DANK!

Lore

Willen jullie ook de ultieme droomjob?

Lijkt het voor jullie fantastisch om op dagelijkse basis te doen waar je passie echt ligt? Maar hebben jullie geen idee hoe jullie hieraan starten?

Willen jullie een professionele business opstarten maar ontbreekt het jullie momenteel nog aan de nodige kennis of kunde?

Hebben jullie reeds een bloeiende zaak maar hebben jullie het gevoel dat er meer in zit?

Styling master

Design-theorie en Styling-praktijk. Voor zij die zich willen verdiepen in het visuele aspect van events. Ook ideaal als instaptraject

Totaaltraject

10-maanden traject waarbij we je helemaal onderdompelen in de wondere wereld van weddingdesign -en planning

One-on-One mentoring

Traject op maat waarin we heel je bedrijf onder de loep nemen. Workflow, marketing, financiën, productie, … More info coming soon

Wie gaat je je droom helpen realiseren?

Reeds 9 jaar zet Joke de mooiste en zotste feesten neer. Ze vondt in 2015 haar droomjob. Toevallig? Of was ze eigenlijk al altijd voor dat ondernemerschap geboren?

In 2015 moest Joke zichzelf alles leren. Uren bracht ze door op Pinterest en Youtube voor inspiratie en Tutorials. De zoektocht naar de juiste leveranciers nam al minstens evenveel tijd in beslag, om dan nog maar de zwijgen over de investering in processen, tools en workflows.

Joke is er best trots op dat ze grotendeels autodidact is, maar tegelijk beseft ze dat dit proces veel (te veel) kostbare tijd heeft gekost. Dus ging ze zich bijscholen, leren van anderen, van zij die beter waren. In 2018 reisde ik naar Schotland en volgde ik een eerste van vele workshops en coachings. De zaak groeide, en Joke werd steeds trotser op wat ze keer op keer realiseerd. Ze evolueerde. In haar ondernemerschap, haar professionalimse, haar concepten, haar functie als manager.

The time is now,

de ervaring is er. Daarom wil ik,  dit jaar voor het 5e jaar op rij én in samenwerking met een aantal andere specialisten, JOU helpen om je eventplanning en -styling talenten te ontdekken, bij te schaven en te ontplooien.

& ik wil je laten genieten van het ondernemerschap, in al z’n facetten

Are you ready? I KNOW I AM!

“Ik word jou coach, mentor, professionele 'schop onder de kont gever'Ik deel al mijn kennis en kunde met jullie, open en transparant.

opleiding weddingplanner

Wat vond Celine van de opleiding

Het leek mij een beter idee om eerst een theoretische cursus via thuisonderwijs te proberen.

Domste. Beslissing. Ooit."

Ik wilde mij eigenlijk een jaar eerder al inschrijven voor de opleiding van Wonderweddings, maar twijfelde in het begin een beetje. Het was niet goedkoop en ik had een beetje bang dat ik er misschien toch niet ging uithalen wat ik ervan verwachte. Het leek mij een beter idee om eerst een theoretische cursus via thuisonderwijs te proberen.

Domste. Beslissing. Ooit.

Niet alleen is het echt quasi onmogelijk om zo’n praktisch vak uit een boek te leren. Ook al was deze cursus véél goedkoper, het was nog altijd weggesmeten geld. Had ik toen geweten wat ik nu weet, ik had geen seconde getwijfeld.

Ik heb het geluk gehad dat ik heel wat huwelijken heb mogen meedraaien tijdens mijn stages, en er los ingesmeten worden is nog altijd de beste leerschool. Ik mocht bij zowel Joke als Laureen echt on-the-job situaties meemaken, en dat heeft alleen nog maar voor meer liefde voor het vak gezorgd, zelfs al was het niet altijd rozengeur en maneschijn. De stages hebben ook effectief voor meer kennis gezorgd en ik heb het gevoel dat ik hierdoor enorm gegroeid ben en zoveel meer weet.

De opleiding bestaat ook voor een deeltje uit theorie en hoewel ik hier in het begin een beetje sceptisch over stond (gezien mijn eerdere ervaring met theoretische leerstof), slaagde Joke er wel in om gewoon de nodige basis mee te geven en de rest aan ervaring over te laten, wat ervoor zorgt dat er ook nog heel veel ruimte is om zelf dingen te ontdekken, wat juist het leuke is aan zelf een business starten. Ik heb in ieder geval de meest leerrijke zomer achter de rug en ben er ondertussen van overtuigd dat de opleiding elke cent waard is!”

Celine

review wonder weddings

Getriggerd?

Ontdek dan snel welke van onze 3 opleidingstrajecten op jouw lijf geschreven is

Styling master

Design-theorie en Styling-praktijk. Voor zij die zich willen verdiepen in het visuele aspect van events. Ook ideaal als instaptraject

Totaaltraject

10-maanden traject waarbij we je helemaal onderdompelen in de wondere wereld van weddingdesign -en planning

One-on-One mentoring

Traject op maat waarin we heel je bedrijf onder de loep nemen. Workflow, marketing, financiën, productie, … More info coming soon