Totaaltraject WonderEducation

Het verhaal van Anaïs

Anaïs

Een startend ondernemer met tonnen ambitie, veel goesting en oeverloze energie. Ze heeft er zin in. Ze wil haar bedrijf naar een ‘next level’ trekken (en wie weet van haar passie wel haar fulltime beroep maken)

Maar…Hoe dan?

Anaïs’ hart maakt elke keer een sprongetje als ze een nieuwe boeking mag noteren, maar ze heeft het nog moeilijk haar ideale klant binnen te halen. Ze weet dat haar website toe is aan vernieuwing, maar ze heeft zoveel andere zaken te doen dat ze dit blijft uitstellen. Haar social media zien er leuk uit maar ze mist portfolio-materiaal en kan zeker nog wat personal branding-foto’s gebruiken.

De prijszetting die ze hanteert is vooral gebaseerd op de prijzen van anderen in de markt en niet op haar effectieve kostprijs. Haar boekhouder stuurt haar haar kwartaalcijfers door maar eigenlijk heeft ze geen idee vanwaar die komen, ze heeft geen idee van haar marges en ze heeft niet het gevoel dat ze grip heeft op haar cijfers.

Anaïs loopt soms wat verloren tussen de veelheid aan taken die ze als wedding designer/planner op haar to do lijst heeft staan.  Een constant gevoel van ‘overwhelm’ domineert haar workflow omdat haar processen nog niet helemaal op punt staan.

Anaïs werkt bepaalde periodes vooral reactief terwijl ze eigenlijk weet dat pro-activiteit veel minder energie vreet én de tevredenheidsgraad van haar klanten ook vele hoger ligt op die manier.

Haar designs en concepten zijn goed en kunnen op heel veel lof van haar klanten rekenen, maar ze wil de trends voorbij gaan, een trendsetter worden en feesten neerzetten waar klant én gast oprecht van verrast zijn.

Haar stylings zijn goed, maar ze heeft het gevoel dat ze nog niet helemaal een eigen stijl hanteert en ze mist misschien een beetje consistentie.

Ze leert constant bij over haar (nieuwe) leven als ondernemer, maar vooral via de trial and error methode. Die error kost haar veel kostbare tijd en geld en ze zou dit uiteraard liever vermijden. Anaïs is een solo-entrepeneur en wil af en toe wel eens sparren over de ondernemersstuggles. Een netwerk van gelijkgestemde ondernemers zou ze helemaal de max vinden

Anaïs is de ideale kandidaat voor ons totaaltraject

Joke deelt werkelijk ALLES

Afgelopen jaar volgde ik het totaaltraject bij Joke en ik zeg het maar al meteen, ik heb er geen enkel moment spijt van gehad.

Joke deelt werkelijk ALLES. Je voelt continu, doorheen het hele traject, dat haar doel is om je zoveel mogelijk bij te leren. Haar drive en positieve energie werken aanstekelijk, waardoor je met superveel goesting in het werkveld stapt.

Ik deed deze opleiding kado aan mezelf. Als een investering om meer zelfvertrouwen op te bouwen. And it worked!!

Door de opleiding heb ik ondertussen een betere mindset, meer kennis, bagage en ervaring. Door Joke & Laureen geloof ik meer in mezelf en heb ik het gevoel dat ik sterker kan starten in deze sector.

Sofie

Herken jij jezelf hierin

Herken jij jezelf hierin

Opleiding

Je bent enorm gepassioneerd maar lijkt geen winstgevende onderneming uit te kunnen bouwen

Je creativiteit staat een efficiënte workflow en klantencommunicatie soms wat in de weg

Je hebt het gevoel dat je nog niet voldoende aanvragen krijgt en dat je ‘ideale klant’ nog niet volledig aanspreekt

Je wil dolgraag vernieuwende concepten neerzetten maar stoot op een gebrek aan kennis en ervaring

Je bent op zoek naar een no-nonsense, hands-on opleiding, aangepast aan jouw noden

 • SORRY ons traject voor 2024 zit volboekt
 • SORRY ons traject voor 2024 zit volboekt
 • SORRY ons traject voor 2024 zit volboekt
 • SORRY ons traject voor 2024 zit volboekt
 • SORRY ons traject voor 2024 zit volboekt
 • SORRY ons traject voor 2024 zit volboekt

Het totaaltraject

10 maanden gaan wij samen aan de slag om jouw droom-business te realiseren. Mijn wijsheid en humor krijg je er gratis bij. Je wordt volledige ondergedompeld in het ondernemerschap én de wondere wereld van de weddingplanning.

Wat houdt het in?

10 maanden traject
Business, design & styling, workflow & budgettering, expert sessies
Geïntegreerde stage
Combi van live en digitaal
7 modules om je met succes te lanceren in de wedding business!

Het traject beschikt over 7 uitgebreide modules:

In deze module gaan we aan de slag met de basis van het ondernemen.

Tijdens een live-dag doen we een deepdive in 2 cruciale onderwerpen van het ondernemen. Onderwerpen waarvan ik heb gemerkt dat, eens ik me mezelf hierin begon te verdiepen, mijn business naar dat ‘next level’ hebben gebracht.

We werken op mindset en op financiën. We definiëren mindset issues die blokkades kunnen opwerpen in je ondernemerschap, we tackelen Finance 101 en verdiepen ons in jullie prijszetting.

Een pittige dag waaruit jullie ongetwijfeld veel werkpunten gaan uithalen.

“Maar Joke,

Ik verkoop helemaal niet graag.”

 

I CALL BULLSHIT

Als je aanbod je passie is ben je nooit aan het ‘verkopen’.  Maar je moet natuurlijk wel over je aanbod durven spreken. En dat, liefst met de ‘regels van de kunst’ in je achterhoofd.

 

Samen definiëren we jouw USP’s, jouw ideale klant, jouw waarden, normen en visie. We oefenen op jouw sales gesprekken én nemen je social media en website/ brochure stevig onder loep.

(als ex marketing manager is dit mijn favoriete stokpaardje uit het ondernemen)

In deze module focussen we onze op de theorie en praktijk rond eventdesign-en styling.

We starten met de broodnodige theorie rond kleuren, structuren, materialen. We gaan dieper in op de kennis rond tafel en -ceremoniestyling. We exploreren de wondere wereld van de leveranciers waar we beroep op kunnen doen én ik zet jullie aan het werk voor de ‘praktische proef’.

 

Na het theoretische gedeelte vliegen we in de praktijk. Jullie moodboard komt tot leven tijdens de styling workshop.

Een live dag
– Inclusief meubels & bloemen, geselecteerd obv jullie moodboard
– Inclusief breed gamma aan styling materialen
– Professionele fotograaf aanwezig
– Ideaal voor je portfolio & personal branding
– En uiteraard met een tasty lunch

We merkten het al in het eerste totaaltraject van 2021. Dit zijn de onderwerpen waar jullie het meest met struggelen.

Hoe pak je je interne workflow aan, hoe zorg je voor een transparante manier van communiceren naar jullie klanten? Hoe bereken je je maximaal aantal feesten per jaar?

Hoeveel kost dat nu, dat trouwen zoals jullie dat willen aanbieden en vooral, hoe communiceer je hier transparant en eerlijk over naar je klant?

Welke systemen zijn er handig voor onze business? Hoe pak je een tent-productie aan?

Met processen die op constante basis geoptimaliseerd worden durf ik te beweren dat we dé succesformule intussen gevonden hebben, en deze delen we graag met jullie.

Ik geloof oprecht dat dit één van de meest waardevolle modules is.

Gedurende (minstens) 2 volledige producties nemen we jullie mee in de praktische kant van de job. De twee tot vier dagen waarin heel je voorbereiding tot leven komt.

We delen jullie onze tips qua efficiëntie, hospitality en doen jullie voelen dat eventproductie niet voor watjes is. (wij zetten onze fitnessabonnementen standaard stil in het hoogseizoen want die feesten zijn fitness op zich).

We sturen jullie aan en bij tijdens de productie om jullie zo met zoveel mogelijk praktijkervaring naar huis te sturen.

Onze leveranciers zijn een groot deel van ons ‘kapitaal’ daar ben ik 100% van overtuigd.

‘Schoenmaker blijf bij uw leest’ is daarenboven één van mijn favoriete mantras.

Dus laat ik experten aan het woord, experten waarop ik beroep doe tijdens de planning van een feest. Niet omdat jij hun job gaat moeten kunnen, wèl omdat het evalueren van een offerte veel gemakkelijker wordt naargelang je je leverancier beter begrijpt.

We nodigen een ceremoniespreker uit, een florist, een huwelijksfotograaf, een tentenbouwer. Zij delen hu epxertise en kennis met jou, zodat jij jouw klanten nog beter kan servicen.

De aflsluitende live-dag.

De dag waarop we samen reflecteren op het voorbije jaar.

Waarvan kom je? Waar sta je nu? Met welke zaken struggle je nog, welke sterktes ontdekte je bij jezelf.

We kijken ook naar de toekomst. Hoe ziet volgend jaar eruit? Wat zijn je doelen? Welke actiepunten moet je tackelen om die doelen te gaan bereiken?

Ook Joke doet deze oefening mee. Wat zijn onze wins? Wat zijn de nieuwe werkpunten;

Open en eerlijk. Zoals de rest van deze opleiding.

BONUSSEN

Jammer genoeg is de deadline voor het verkrijgen van de bonussen verlopen.We communiceren de deadlines voor de trajecten voor 2025 in september 2024.

One on one coaching

Persoonlijke coachingcall van 1,5h, volledig afgestemd op jouw struggles en concrete vragen.

Verhuurtegoed

Verhuurtegoed van €200 (excl BTW) bij WonderRentals.be, op te gebruiken voor 31/12/2024. (niet geldig op verbruiksgoederen)

De investering

In 1 termijn

1x €3.950,00
(excl BTW)

EARLYBIRD €3.500,00+ Bonussen (excl BTW)

In 9 termijnen

9x €470,00
(excl BTW)

EARLYBIRD 9X €420+ Bonussen (excl BTW)

Wil je een plaatsje scoren?

We limiteren dit traject tot 12 deelnemers

We zetten heel bewust een maximum op ons traject. Op die manier kunnen we een persoonlijke aanpak garanderen voor elke cursist.

Onze lijst met geïnteresseerden telt dit jaar maar liefst 375 personen. En van die lijst kunnen we dus maar 3,5% effectief een plaatsje verkopen.

Ons volgende totaaltraject start pas in 2025 op.

 • PRAKTISCH het verloop van de opleiding
 • PRAKTISCH het verloop van de opleiding
 • PRAKTISCH het verloop van de opleiding
 • PRAKTISCH het verloop van de opleiding
 • PRAKTISCH het verloop van de opleiding
 • PRAKTISCH het verloop van de opleiding

Data 2025

We lanceren de nieuwe trajecten in september 2024. Blijf intussen op de hoogte via onze wachtlijst

“Ik word jou coach, mentor, professionele 'schop onder de kont gever'Ik deel al mijn kennis en kunde met jullie, open en transparant."

opleiding weddingplanner

De investering

In 1 termijn

1x €3.950,00
(excl BTW)

EARLYBIRD €3.500,00+ Bonussen (excl BTW)

In 9 termijnen

9x €470,00
(excl BTW)

EARLYBIRD 9X €420+ Bonussen (excl BTW)
review wonder weddings

Veelgestelde vragen

Nope, it is not. Met 1 boeking heb je je investering er reeds uitgehaald. En ik garandeer je, als je je opleidingstraject serieus neemt, dat je veel hogere doelen mag stellen dan die ene boeking.

Neen. Je motivatie voor dit traject moet vanuit jezelf komen en niet vanuit een schoolse aanpak.

Je ontvangt van ons regelmatig oefeningen en taken en onze feedbackcalls zullen erg interactief zijn.

Maar je bewijst vooral aan jezelf dat het kan, en niet zozeer aan mij.

Uiteraard. Jullie betalen in 1 keer of in 3 of 9 schijven.

Inschrijvingen voor het totaaltraject lopen tussen september en december 2024

Het videomateriaal blijft beschikbaar tot december 2024. De cheatsheets per hoofdstuk zijn dowloadbaar en voor altijd van jullie.

Tuurlijk niet! Ik hecht erg veel belang aan ‘echte’ connecties. Tijdens het traject zullen we elkaar (minstens) 4 X live zien: met het kick-off moment, de styling workshop, jullie stagedagen én op het terugkom-moment. Daarenboven zijn er gedurende het traject verschillende feedbackcalls ingepland, specifiek gericht op de verschilllende hoofdstukken.

Jullie krijgen toegan tot een online leeromgeving waar jullie aan de hand van overzichtelijke video’s aan de slag gaan. In diezelfde omgevingen vinden jullie per hoofdstuk ook downloads. De online omgeving wordt aangevuld met de live dagen én de zoom-calls, waarin jullie de opname ook altijd later terug kunnen bekijken.

Neen. Het enige wat je nodig hebt is een gezonde portie ambitie en ‘goesting’, de rest zal volgen.