Pinterest, volgens mij is er geen enkele bruid die wel eens haar toevlucht neemt naar het digitale prikbord voor ideetjes.  En mits juist gebruik ben ik er ook van overtuigd dat het handige tool kan zijn in de planning van jullie huwelijk. Met de Pinterest Wedding Report maakte Pinterest een goede week geleden een selectie van de meest gepinde afbeeldingen door bruidjes/ bruidegoms. Hieronder een selectie van mijn favorietjes.

TREND 1 / Off the shoulder bruidsjurken.

Een trend die we niet enkel zien in de ‘reguliere’ modetrends van 2017, maar ook in Bridal Fashion.

Photocredits: Melissa Milis

Jurk ‘Laurence’, verkrijgbaar bij Wild At Heart Bridal (Nijmegen)

TREND 2 / Drip cakes

Na de trend van de Naked cakes lijkt dit de volgende trend in de huwelijks-dessert-wereld te worden! Eigenlijk is dit dat ook een ‘gepimpte versie’ van de naked cake.

Photocredits: L: via TheConfettiCakery / R: John Koman

Benieuwd welke Belgische patissier jou deze lekkernij kan voorschotelen? Ik contacteer met alle plezier mijn leveranciers!

TREND 3 / Destination New Zealand!

Dat Nieuw-Zeeland een prachtig reisbestemming is, zoveel is zeker. De bestemming wint nu blijkbaar ook aan populariteit als bestemmig voor de huwelijkreis.

Photocredits: L: Matthew Hahnel / R: Alex Filgate

TREND 4 / Groen, groener, groenst!

Dat ‘greenery’ dé trend is voor dit seizoen, zoveel is duidelijk.  Als we Pinterest mogen geloven blijft deze trend zelfs nog langer duren en dat kan ik alleen maar toejuichen!

Photcredits: Debbie Lourens

TREND 5 / Something Blue

Nu ja, meerdere stuks blauw, en dit keer voor de man! Blauwe kostuums kennen een sterke opwaartse populariteit, en dit ten koste van zijn zwarte variant.  

Photocredit: Leentje loves Light

Ben je benieuwd naar de andere trends die Pinterest oppikte via het ‘Pingedrag’ van de gebruikers? Check het volledige Pinterest Wedding Report hier.

 

With Love

Joke