MENU

Modern weddings with a twist

09 juni 2018. Eén van die hete zaterdagen die de zomer van 2018 rijk was. En de dag van het huwelijk van Sofie en Sam.
Voor dit huwelijk trokken we terug naar ‘mijn roots’, de kempen. Meer bepaald naar de Rommeshoef in Essen. Deze locatie leent zich perfect voor koppels die graag willen trouwen in een schuur.

WonderWeddings nam de installatie van de styling die de bruid uitwerkte voor haar rekening en coördineerde de huwelijksdag.

trouwen in een schuur in Essen

Voor de ceremonie trok het koppel met de fotografe (Leentje Loves Light) naar de Kalmthoutse heide. Dit blijft toch een e-norm dankbare locatie voor foto’s!

trouwen in een schuur in Essen

De Rommeshoef ligt op ‘den boeren buiten’, midden in de velden, en laat dat nu een sfeertje zijn waar we bij WonderWeddings wel van houden. Groen, ongedwongen en gewoon ‘kweetniehoegezellig’

trouwen in een schuur in Essen
trouwen in een schuur in Essen

Dit huwelijk had al voor de start van de ceremonie een emotionele climax. Buiten het weten van Sofie om had Sam een live muzikant geboekt. Ze zagen Ger aan het werk op de ‘brunch by mabel’ waar ze door Stories By mabel op waren uitgenodigd. Sofie was helemaal van haar sokken geblazen door het talent van Ger (en daar kan ik haar helemaal in volgen). Dus boekte Sam hem, lekker stiekem. Lieke van Stories By Mabel en WonderWeddings stemden een paar dagen voor het huwelijk nog even met elkaar af, want de bedoeling was dat Sofie pas iets door zou hebben als Ger de eerste nooit inzette van een intiem concertje dat er vóór de ceremonie gepland was.

trouwen in een schuur in Essen

De verrassing was compleet, al was het geen sinecure :). Sofie kwam een half uur vroeger aan dan voorzien, dus Ger had nog niet de kans gehad om zich in een verdoken hoekje op te stellen. Sofie keek op haar gemakje hoe we haar ceremonie-styling hadden geïnstalleerd, maar mistte op één of andere manier toch de piano die nogal een prominente plaats innam in de ceremonietent. Nu toegegeven, Lieke van Stories By Mabel is wel een kei in mensen afleiden met haar vrolijke geklets 🙂

Wat betreft de combinatie tussen live muziek van Ger en het retorisch talent van Stories By Mabel kan ik alleen maar zeggen: AANRADER

De ceremonie was ook een klepper van formaat én eentje waar de twee zoontjes van Sofie en Sam een belangrijke rol in speelden. Er werdt gelachen, er werd een traantje gelaten en er werd – in koor – “Anton aus Tirol” gezongen. En hoewel dat laatste misschien wat vreemd in de oren zou kunnen klinken, klopte het allemaal zo hard.

trouwen in een schuur in Essen
trouwen in een schuur in Essen
trouwen in een schuur in Essen
trouwen in een schuur in Essen
trouwen in een schuur in Essen

De catering werd voorzien door verschillende partijen. Eerst en vooral waren er de heerlijk pizza’s van Nomadé, het catering-bedrijf van Sam. Daarnaast werden er burgers van Cro magnon geserveerd. De natjes en muziekjes, die werden voorzien door Bar Mobil.

trouwen in een schuur in Essen
trouwen in een schuur in Essen

Hebben jullie ook interesse in een ware ‘barn-wedding’? Willen jullie ook trouwen in een schuur? Contacteer ons dan zeker!

Vendors:

Fotografie: Leentje Loves Light

Locatie: Rommeshoef Essen

Ceremonie: Stories By Mabel

Live muziek: Ger Savelkoul

Catering: Nomadé Pizza, Cro Magnon

drinks & beats: Bar Mobil

CLOSE
error: Content is protected !!