MENU

Modern weddings with a twist

Tropical greens in Faculty club Leuven

26 Mei 2018, een hete zaterdag die perfect bij het thema pastte dat we voor Jasmien en Mark uitwerkten.

Het huwelijk vond plaats in Leuven. Voor de ceremonie trok het koppel nog richting het kasteel van Arenberg om een aantal duo-shots te laten nemen.

Na de fotoshoot trokken ze naar de Faculty Club voor de ceremonie en het diner.

Heel de styling werd gebaseerd op de Save The Dates die het koppel een jaar eerder verstuurden. We trokken de ‘tropische’ details door in alle elementen van de dag, tot de naamkaartjes van de dinertafels toe. De tropische bladeren (monsterra for the win) werden aangevuld met een gouden ‘finishing touch’om het geheel een luxueuze uitstraling te geven.

De huisbloemist van de locatie verzorgde de bloemen voor de ceremonie.

Voor de bruidegom was het erg belangrijk dat er een ‘Program Of The Day’ beschikbaar was; dit is een Britse traditie die hij voor zijn familie ge├»ncorporeerd wou zien.

Wat er trouwens ook typisch Brits is zijn de ‘taken’ van de groomsmen. Die zijn omvangrijk, en worden zeer serieus genomen. ­čÖé

Wij breidden de basis tafelzetting die de cateraar in Faculty Club voorziet uit met stompkaarsen in cilindervazen, theelichten met een gouden detail, gouden bestek en (niet te vergeten) prachtige tropische naamkaartjes.

Verder werden de stoelen van de locatie vervangen door mooie crossback-stoelen en lichtten we de eretafel uit met honderden lichtjes.

Het stationery werd voorzien door Letters and Styling en werd tot in het detail (tot de postzegel toe) uitgewerkt in het tropische thema.

Laten jullie WonderWeddings ook graag de styling van jullie huwelijk voorzien?

Contacteer ons dan nu!

 

LEVERANCIERS:

Photography: Leentje Loves Light

Venue: Faculty Club Leuven

Styling: WonderWeddings

Stationery: Letters and Styling

Rentals: Decoratieverhuur en WonderWeddings

Catering: Silverspoon

Dress: Beba’s closet via Love sweet etc

CLOSE
error: Content is protected !!