MENU

Voor Jade en Thomas was het woord ‘totaalpakket’ een woord dat je wel heel erg letterlijk mocht nemen. We organiseerden niet één dag, maar maar liefst 4 dagen in totaal. Een uitgebreide receptie na het wettelijk huwelijk én een wedding-weekend van 3 dagen. Lees hier het verhaal van Jade en Thomas die besloten te trouwen in de Ardennen met een festijn dat niet één, niet twee, maar maar liefst drie dagen duurde.

Jade en Thomas trouwden tijdens het meest regenachtige weekend van de zomer. Onze opbouw deden we met temperaturen die dichtbij de 40 graden kwamen (waarvoor nog een keer dankdankdank aan het team dat dit mogelijk maakte). Vanaf het moment dat de gasten toekwamen begon het te regenen… en het stopte bijna nooit tot het einde van onze afbouw op zondag.

Ik denk dat dit het feest is waar ik de beslissing om plan B in gang te zetten het langste ooit heb uitgesteld. Elk sprankeltje hoop dat buienradar me gaf om de beslissing richting plan A te laten gaan was voldoende. Want verdekke, die locatie heeft echt alle troeven om een droomsetting te creëren middenin het groen. Bij het idee van ‘trouwen in de Ardennen denk je natuurlijk aan een buitensetting, en niet aan een beschut plan B. Het mocht niet zijn, maar vraag even aan Jade en Thomas zelf: het weer zijn ze ondertussen al lang vergeten, maar de fantastische sfeer, die vergeten ze nooit.

Gezelligheid, genegenheid en zo ongelofelijk veel liefde dat er van dat weekend afspatte, het had geen naam. De ongedwongen sfeer die resulteerde uit het feit dat alle gasten op het domein bleven slapen gaf zo een fijne vibe aan dit weekend! De gasten sliepen in het vakantiehuis, in hun mobilhome of in een glamping-tent die we voor het feest opzetten.

De gasten arriveerden mondjesmaat op vrijdag. Met de auto, de mobilhome of met de fiets (!!). Een hoopje moedige mannen (waaronder de bruidegom) waagden zich samen aan de rit Waasland-Ardennen en kwamen nog verbazingwekkend monter aan. Een gezellige spaghetti-slag en het best uitgewerkte spel ooit (inclusief cantus) sloten de vrijdag af. Van een leuke inleiding gesproken…

Op zaterdag hadden alle gasten de tijd om op hun gemak te ontwaken. Na een gezellig ontbijt trok de groep er – in de regen – op uit voor een fikse wandeling. De lunch een een warme douche deed iedereen opladen voor de rest van de dag. Want hoewel er al heel wat gebeurde, moest het effectieve huwelijksgebeuren nog starten!

Een ceremonie over pieken en dalen met een backdrop die helemaal in dat thema pastte. Met prachtig live pianospel en voor iedereen een shot Vermouth in een gepersonaliseerde emaille beker. Een ceremonie zonder spreker, maar waar de gastsprekers elkaar inleidden. Een ceremonie op maat van Jade en Thomas.

Van de luttele droge momentjes van de dag maakte de fotografe (aka mijn hoogstgetalenteerde zus Leentje Loves Light) gebruik om een paar prachtige duo-shots te nemen. Een bruid die niet bang was haar jurk vuil te maken, een koppel die het woord liefde belichaamt en een paar mistige Ardense heuvels. meer heb je niet nodig voor prachtfoto’s.

Het diner ging door onder een stretch-tent. We gebruikten de picknickbanken van de locatie, want zeg nu zelf, die zijn toch de perfecte-match voor dit feest? Het menu bestond uit Italiaans sharing concept van Francesco en Julia. Een enorme aanrader voor al wie de Italiaanse keuken wel weet te appreciëren!

En dan… die openingsdans mannekes. Ik wist dat het iets speciaal ging zijn, daar hadden ze al eens iets van laten vallen, maar ik had me niet meteen aan iets van deze categorie verwacht. Ik stond tijdens hun uiterst originele en catchy choreografie met mijn mond open van verbazing. Mind. Blown.

Ze zeggen dat je als ondernemer moet weten wie je ideale klant is: wel mijn ideale klanten: dat zijn Jade en Thomas!

PS: voor wie in het Waasland woont: je kan bij Jade en Thomas terecht voor de beste pateekes en het lekkerste brood (bakkerij Van Hoorick Melsele)

Trouwen in de Ardennen, het geeft zo een beetje dat vakantie-gevoel zonder dat je onze landsgrenzen moet oversteken. In dit geval een geslaagd concept, én volgens ons ook de succesformule voor veel andere koppels!

Zien jullie het ook wel zitten om te trouwen in de Ardennen, en dan nog liefst met een heel wedding-weekend?

CLOSE
error: Content is protected !!