MENU

Cynthia en Matthew stapten eind juni 2019 in het huwelijksbootje, tijdens zowat het drukste feestweekend van het jaar. Want wisten jullie dat het laatste weekend van juni een e-norm populair weekend is? De meeste studenten zijn klaar met hun examens, en je gasten zijn nog (net) niet op vakantie vertrokken.

Wij namen dat weekend maar 1 feest aan, want het huwelijk van Cynthia en Matthew dat was op z’n minst een ‘totaalproject’ te noemen.

De dag begon bij C&M thuis, waar Cynhtia zich samen met al haar bruidsmeisjes klaarmaakte.

Voor de fotoshoot trok het koppel samen met de fotograaf, Leentje Loves Light naar de Kalmthoutse heide. Dit domein is al-tijd een leuke buitenlocatie voor je foto’s, daar je verschillende landschappen hebt op 1 plaats.

De locatie voor alle feestelijkheden was in Brasschaat, op privédomein. Het domein was (heel erg) lang geleden een erg grote boerderij. De boerderij is echter al een tijdje niet meer in gebruik, en leent zich nu perfect als locatie voor feesten met een hoekje af. De oude (uiteraard gekuiste) mestput leent zich ideaal als alternatief voor een tent met zijn open muren. De vervallen gebouwtjes dragen mee bij aan een ongedwongen rustieke sfeer en de grote schuur is een ideaal alternatief bij slecht weer. Van dat alternatief dienden we op dit huwelijk echter geen gebruik te maken, daar het één van de tropische zaterdagen van 2018 was.

Deze locatie is helemaal per-fect voor jullie als jullie graag willen trouwen in een schuur in Antwerpen, en jullie dus een echte ‘barn-wedding’ willen!

De ceremonie organiseerden we aan de oude boom op het domein. Deze eyecatcher behoeft weinig extra decoratie en is misschien wel dè pièce de la résistance van het hele domein.

De inkleding van de ceremonie werd vrij simplistisch gehouden, met enkele bohemian accenten.

We hingen linnen linten in de bomen, waar we de wind met lieten spelen. Het gangpad kleedden we in met onze perzische tapijten en herdershaken met mason jars. De gasten namen plaats op stro-balen, die we bedekten met baalkatoen.

Kleine tip: visueel zijn strobalen zeer interessant, maar waarschuw je gasten met hooikoorts even zodat ze de nodige voorzorgen kunnen nemen 😉 (WonderWeddings heeft ook altijd de nodige anti-allergie-medicatie bij, maar heeft geen onuitputtelijke voorraad)

De finishing touches van de styling van de ceremonie werden verzorgd door ons rotan bankje, strooizakjes met biodegradeerbaar strooigoed en ons signalisatiepakket wit en zwart.

Wisten jullie trouwens dat al ons materiaal ook te huur is? Onze verhuur-website komt dit jaar nog online, so stay tuned!

De ceremonie werd een prachtig verhaal, geschreven door vrienden en familie. Wisten jullie dat WonderWeddings jullie ook graag een handje helpt als jullie zelf de inhoud van de ceremonie willen verzorgen? Met enkele tips & tricks zetten we jullie op weg om er een vlot en gestructureerd geheel van te maken, met de nodige aandacht voor symboliek en emotie.

De catering werd verzorgd door Saillairt catering, één van onze ‘lievelingsleveranciers’. De kwaliteit van het eten was erg belangrijk voor het koppel, aangezien ‘lekker eten’ één van hun passies is. Hun liefde voor eten kwam ook naar voor in de tafelnamen: elke tafel kreeg de naam van één van hun favoriete restaurants.

De styling van de diner-ruimte werd vorm gegeven met ronde tafels met wit linnen, de immer-en-altijd-leuke thonet-stoelen en bloemstukjes met gipskruid, pioenrozen en eucalyptus.

De harde look van de betonnen pilaren ‘verzachtten’ we door ze te draperen met dunne voile. We wilden geen te volle drappage, maar wilden toch wat zachtere vormen in de ruimte creëren. Ook de ‘inkom’ van de diner/dansruimte kreeg een drappage met dezelfde voile.

De volledige ruimte werd volgehangen met dimbare priklichten (zodat we voldoende licht hadden voor tijdens het diner, maar we geen te fel licht hadden tijdens de openingsdans). En de schuur werd rondomrond ingekleed met onze witte vlaggenslingers.

Willen jullie ook trouwen in een schuur, en dan nog het liefst van al in deze schuur in het Antwerpse? Aarzel dan niet ons te contacteren!

LEVERANCIERS:

Fotografie: mijn awesome sister, aka Leentje Loves Light

Catering: Saillart catering

Rentals: Levi Part Rental, WonderWeddings

Decoratie en bloemen: WonderWeddings

Bruidsjurk: Annelies Bruneel

CLOSE
error: Content is protected !!