MENU

Voor Zoë en Gert-Jan werkten we een styling uit rond het thema ‘hot pink’. We bouwden hiermee verder op de uitnodigingen die Isa van Letters and Styling voor het koppel creëerde.

1 ding stond echter als een paal boven water: het mocht écht niet truttig worden! Want als er een ding nu is dat écht niet bij Zoë en Gert-Jan pastte, dan is het truttige dingen. Een down to earth koppel, met een prachtige gezinnetje. Een creatieve bruid met veel gevoel voor stijl en een ietwat introverte bruidegom die altijd positief in het leven staat. Our kind of clients 🙂

Een kleurrijke setting zoals gepland moest natuurlijk vastgelegd worden door de juiste fotograaf en in Myra Fotografie vonden Zoë en Gert-Jan de perfecte partner!

Voor al het letterwerk kwamen Isa haar gouden handen weer naar boven. Met een knalroze aquarel met handgeschreven, minimalistische belettering werd de toon voor de styling meteen stevig gezet.

Voor de bloemen kozen we resoluut voor lieve Annelies van Atelier Stek, want als er iemand roos edgy en stoer kan maken, dan is zij het wel!

De ceremonie van Zoë en Gert-Jan verzorgde…. jawel, WonderWeddings. Ondertussen hebben we deze dienst met pijn in het hart uit ons gamma gehaald. (de taken van een weddingmanager en ceremoniespreker vallen nu eenmaal te vaak samen op hetzelfde moment)

Het mooie binnenplein van de locatie toverden we om tot een gezellige aperitief/diner/lounge ruimte.

Het dessert en dansfeest ging door in de schuur van de locatie. Deze grote open ruimte geeft heel wat mogelijkheden om een fijn feest te geven.

Fotografie: Myra fotografie

Locatie: la Jouissance

bloemen: Atelier Stek

letterwerk: Letters and Styling

MUAH: Nanja Massy

Hebben jullie interesse in een setting zoals deze, of toch helemaal anders? Contacteer ons dan NU

CLOSE
error: Content is protected !!