MENU

Modern weddings with a twist

Trouwen in een serre

Een najaars-huwelijk in de mooie setting van Chateau de Biez.

 

Isabeau en Jeroen kwamen via Leentje Loves Light bij WonderWeddings terecht. Al snel kwamen we overeen dat wij weddingstyling en de storytelling op ons zouden nemen.

Een uitdaging, JA, want WonderWeddings stond toen nog in zijn kinderschoenen, en dit was het grootste project waar we op dat moment een aanvraag voor hadden gehad. We grepen deze kans echter met 2 handen aan, en BOY, wat ben ik blij dat we dit gedaan hebben.

Een superfijn koppel, een project ‘right up our alley’ en een resultaat waar we nu, een 20-tal projecten later (deze blog werd meer dan een jaar later pas geschreven) nog steeds erg trots op zijn!

De ceremonie vond plaats in de serre/ orangerie in de tuin van de locatie.

WonderWeddings verzorgde de volledige setting. We deelden de mooie orangerie van de locatie op in 2 delen met behulp van een gordijn, zodat de ceremoniesetting nog niet te zien was voor de receptie-gasten. Hiervoor kropen we om 07h ‘s morgens de ladder op om een staalkabel te spannen tussen het gebinte van de serre. Spannend wel, want om de stof te kunnen dragen moesten we die kabel wel heel erg strak kunnen opspannen en daarenboven heeft stagehand/ logistiek manager/ hubby to be Laurent enorme last van hoogtevrees :). Maar 1h later was de job gefikst en konden we verderwerken aan de volgende styling-elementen.

De Napoleon-stoelen van de locatie werden in de thema-kleuren (oranje en paars) gedecoreerd met bloemen, reserved seat-tags en strooizakjes met lavendel. Deze strooizakjes werden afgewerkt met gepersonaliseerd lint. . De berken backrop werd ingekleed met de themabloemen en witte voile. Ons ‘Mahonie’ signalisatie-pakket werd hier voor de eerste keer gebruikt, en pastte perfect in deze setting. De witte loper, omrand met lavendel zorgde tot slot voor de ‘finishing touch’

Voor de diner-en danszaal verzorgde WonderWeddings de bloemen. We vulden de grote vazen met gipskruid en zorgen voor kleine vaasjes om de tafel ook nog wat extra kleur te geven.

Dromen jullie ook van een huwelijk in een serre? Wij helpen jullie graag met het verwezenlijken van deze droom 😉

 

Photocredits: Leentje Loves Light

Styling, flowers and storytelling: WonderWeddings

venue: Chateau de Biez

CLOSE
error: Content is protected !!