MENU

Trouwen in Limburg

S&J contacteerden me op 30 augustus 2018 (zo weet mijn mailbox te vertellen) en vonden me via Instagram. En wat ben ik blij dat ze me vonden.

Een ding was zeker: ze wilden trouwen in Limburg, en hadden hier al de perfecte locatie voor gevonden. Maar hoe nu verder? Beiden een (zeer) drukke job, 2 kinderen en dus logischerwijs een constant tekort aan ‘tijd’. Stephanie zag zoveel moois op Pinterest en Instagram, maar “hoe zou hun trouwdag ook zo worden”?

De broodnodige ‘klik’ was er zowat meteen en we gingen samen aan de slag Klein fijn weetje: hjet eerste locatiebezoek deed ik met onze- toen pasgeboren – dochter erbij.

Stephanie en Jos gingen voor een feest ‘met een hoekje af’, waar er sommige klassiek protocollen resoluut overboord werden gegooid (en andere dan weer volledig in ere werden gehouden). – Een feest naar onze ‘meug’ dus.

Voor de styling kozen we voor een combinatie van rustieke en industriële elementen die zich vertaalden in een kleurenpallet van munt, oranje, blauw en koper.

De dag begon met een wettelijke ceremonie op het mooie domein van Alden Biesen dat speciaal voor het koppel een extra persoonlijk tintje kreeg.

Stephanie en Jos trouwen in Limburg
Stephanie en Jos trouwen in Limburg

Na het wettelijk huwelijk genoten ‘de intimi’ van een lekkere lunch waarna de eerste receptie plaatsvond.

Trouwlunch limburg

Industrieel huwelijk Limburg

Rustiek huwelijk Limburg

1 receptie en een fikse regenbui later was het tijd voor het aperitief met de avondgasten én een heerlijk diner van de hand van traiteur Jeurissen (aanrader, voor een volledige lijst van de leveranciers zie onderaan)

Trouwen in Alden Biesen
industrieel trouwen met WonderWeddings
huwelijkscatering Limburg
industrieel huwelijk rentmeesterij Alden Biesen
Minimal huwelijk styling
trouwfeest in Bilzen
Industrieel huwelijk

Willen jullie ook trouwen in Limburg? Aarzel dan niet ons te contacteren!

CLOSE
error: Content is protected !!