MENU

Modern weddings with a twist

Vintage-vibes in een familiale setting

 

Sophie en Andries kwam in het najaar van 2017 bij WonderWeddings terecht. Een hele eer, want Sophie is zelf actief binnen de huwelijkswereld, en kent dus heel wat collega’s šŸ™‚

We creƫerden een vintage huwelijk met boho-elementen voor het koppel, en dit in een losse en ongedwongen sfeer.

 

De ceremonie

De ceremonie ging door in de tuin van het restaurant. Het prachtig zicht op de Damse weilanden was al een mooie ‘backdrop’, die we nog verder verfraaiden met onze rotan love-seat en macramĆ© accenten.

De houten klapstoelen en de perzische tapijten creĆ«rden een ‘vintage vibe’, die we daarna ook doortrokken in de diner-zaal.

Voor de bloemen kozen we voor veel kleur en textuur. Verder konden – gezien het seizoen – de ranonkels (Ć©Ć©n van mijn favoriete bloemen) natuurlijk niet ontbreken.

Daar het huwelijk begin april plaatsvond, hadden we voor alle gasten een dekentje voorzien. De dag van het huwelijk was het echter 24graden, en hebben we de dekentjes uiteindelijk niet nodig gehad :). De warme temperaturen zorgden er ook voor dat de kerselaar prachtig in bloesem stond. Fan.tas.tisch, toch?

Het diner

Het restaurant heeft prachtige eiken tafels en bijhorende stoelen. We vulden dit meubilair aan met de prachtige borden van Maison Papillon, kanten lapjes en melkkannetjes met kleurrijke bloemen en creƫerden zo de sfeer die we met het koppel besproken hadden. De koks van het restaurant verzorgden een heerlijke maaltijd die op de grill in de diner-zaal werd bereid.

Willen jullie ook een huwelijk met vintage vibes? Contacteer ons dan asap šŸ˜‰

 

Leveranciers

Fotografie: Yves Schepers en Sanne Deblock

Vintage borden: Maison Papillon Vintage

Catering: Siphon Damme

Dessert: Julie’s house

Styling, Coƶrdinatie en rentals: WonderWeddings

 

CLOSE
error: Content is protected !!