MENU

Modern weddings with a twist

Wil jij ook een droomjob zoals de mijne?

Val jij ook in zwijm als je het werk ziet van pro eventstylisten en weddingplanners?

Wil jij dit ook kunnen?

READ ON! Want we hebben heel wat in petto voor jou!

De 'Roaring Twenties' komen eraan

Hoog tijd om jullie te leren hoe je de organisatie en styling van die feesten zelf aanpakt!

Wil jij...

- alle theorie achter eventstyling leren?

- en die theorie succesvol kunnen omzetten in praktijk?

- weten welke kleuren goed samengaan?

- de do's en dont's van modern bloemschikken ontdekken?

- weten hoe je ervoor zorgt dat je bloemen, servies, linnen en andere decoratie elementen één mooi geheel vormen?

- een eigen stijl kunnen ontwikkelen, die volledig aansluit bij jou 'zijn'?

- een portfolio beginnen uitbouwen, maar je weet niet met welke leveranciers je best in zee gaat?

- kennis opdoen van business in de eventplanning - en styling?

- een fijn netwerk van collega's uitbouwen, op een losse, informele manier?

Herken je dit?

- Je droomt al zo lang om iets te doen met je creativiteit, maar je hebt het idee dat je de kennis en praktische vaardigheden mist.

- Je hebt het idee 'dat je maar wat doet', en je wil nu eindelijk eens dé theorie leren en die dan goed omzetten in praktijk.

- Als er een feest is ben JIJ diegene die zorgt voor een mooie styling. Maar hoe die hobby in godsnaam omzetten in een (bij)beroep?

- Je wilt op een gestructureerde manier moodboards kunnen maken maar ziet door de Pinterest-bomen het bos niet meer.

- Je hebt al een zaak uit de grond gestampt, maar hebt een extra 'schop onder u kont' nodig om je bedrijf uit te bouwen naar zijn volle potentieel.

- Mijn job lijkt jou de mooiste job die er bestaat.

READ ON.
I GOT SOMETHING FOR YOU!

JA, JA, JAAAA? Dan is mijn opleidingstraject écht iets voor jou!

Reeds 5 jaar zet ik de mooiste en zotste feesten neer. Ik vond m'n droomjob die me verrijkte op allerlei vlakken.
In 2016 moest ik alles zelf leren. Uren bracht ik door op pinterest en youtube voor inspiratie en tutorials. Mijn zoektocht naar de juiste & betrouwbare leveranciers kostte me al minstens evenveel tijd. Ik ben best trots op het feit dat ik grotendeels autodidact ben, maar besef ook dat dit proces me veel te veel kostbare tijd heeft gekost.

Dus ging ik me bijscholen. In 2018 reisde ik naar Schotland en volgde ik een eerste van vele workshops. Mijn zaak groeide, en ik werd steeds trotser op wat ik keer op keer neerzette.

The time is now, de ervaring is er. Daarom wil ik, in samenwerking met een aantal andere specialisten, JOU helpen om je eventplanning en -styling talenten te ontdekken, bij te schaven en te ontplooien. Dit in de vorm van een kwalitatief en compleet driedelig opleidingstraject!

Are you ready? I KNOW I AM!

PRAKTISCH

 

Start deel 1: 15 mei 2021

Start deel 2: 05 juni 2021 met Live styling workshop op 26 (+27)  juni 2021

Deel 3: oktober 2021

Ben jij klaar om te groeien én wil je méér dan 1 van de drie bovenstaande producten? 

We can’t blame you! WonderWeddings werkte 3 pakketten uit voor jou, zodat jij je kan bijscholen én ontwikkelen tot volleerd partyplanner!

 

En (d)euhhh… De pakketten zijn érg interessant in prijs!

Het gebruik van materialen en bloemen zit bij elk pakket inbegrepen.

Enkele vragen of opmerkingen die we vaak te horen krijgen...

Je organiseert al eens graag een feestje, maar komt vast te zitten bij de styling van het geheel.

Het mag duidelijk zijn: eten van een mooi gedekte tafel smaakt altijd dat tikkeltje beter. Wij helpen jullie met het eerste deel van onze opleiding op weg naar 'de perfect gestylede tafel'.

In een online cursus leren we jullie alle stylingtheorieën: kleuren, texturen, verschillende stromingen, algemene tips & tricks & leveranciers, ....

Je verliest al wel eens het overzicht wanneer je je visuele concept van je feest/event aan het uitwerken bent.

In deel één van de opleiding geven we tips & tricks om niet verloren te lopen in al het moois dat jullie op Instagram en Pinterest tegenkomen.

In het 2e deel van het traject helpen we jullie om jullie eigen stijl vorm te gaan geven.

Je wil graag een business uitbouwen als Wedding/ eventplanner en stylist maar hebt geen idee hoe je hieraan moet beginnen.

Na het volgen van ons 3-delig traject ben je volledig klaargestoomd om je eigen zaak uit de grond te stampen.

In deel I en II gaan verdiepen we ons in op het visuele aspect van de job en tijdens het derde deel, een meerdaagse bootcamp, stomen we jullie klaar voor de businesskant van het verhaal.

Je bent op zoek naar een opleiding die theorie en praktijk met elkaar verbindt.

De theorie is belangrijk én onmisbaar. Maar écht leren kan enkel door te DOEN. In elk deel zit er een luik 'praktijk' geïncorporeerd. Onder ons toeziend oog en begeleiding krijgen jullie verschillende praktijkopdrachten.

En die praktijkopdrachten gaan er ook meteen voor zorgen dat jullie het nodig portfoliomateriaal verzamelen. Want voor deel II en III hebben we professionele fotografen ter jullie beschikking gesteld.

Je bent (aspirant) solo-entrepeneur en zoekt naar een netwerk en verbinding.

Ondernemen als solopreneur kan soms als overweldigend en eenzaam aanvoelen.
We geven jullie graag meteen een kwalitatief netwerk van mede-ondernemers/ like-minded souls.
Wij voorzien een platform waarop jullie onderling kunnen sparren, ideeën bij elkaar kunnen aftoetsen, elkaar versterken en, why not, samen eens goed kunnen feesten.

Je bent enorm leergierig maar vind zelfstudie erg tijdrovend.

Waarom zou je je tijd verdoen met het opzoeken van allerlei informatie, of zou je de 'trial-and-error'-methode toepassen als je weet dat wij jullie AL onze kennis op een zilveren dienblad willen aanbieden?

Wij werkten 4 jaar volledig volgens het principe 'zelfstudie' (voortbouwend op een basiskennis B2B-events). We maakten fouten, en leerden hieruit. Wij behoeden jullie graag voor fouten die wij maakten én delen met plezier onze 'best practices' met jullie.

Je twijfelt of deze opleiding wel iets voor jou is

Lees de informatie op deze pagina goed door, stop met twijfelen en SCHRIJF JE ALS DE BLIKSEM IN. Je gaat er geen spijt van krijgen, beloofd.

Je wil je graag lanceren in de weddingbusiness, maar bent bang om geen klanten te vinden.

Er trouwen jaarlijks 45.000 koppels.

Met de combinatie van jouw inzet & onze marketing en sales-tips, boek je je seizoenen binnen de kortste keren vol en dit met jullie 'ideale klant'.

Klinkt fantastisch, toch?

IK BELOOF HET, HET GAAT GOED ZIJN.

WREED GOED!

Ik kan al niet wachten om je te ontmoeten en je onder te dompelen in een vat vol kennis!
Ik garandeer je: je hoofd gaat overlopen.

Tot snel? Ik kan al niet wachten!!!

PRAKTISCH

Start deel 1: 15 mei 2021

Start deel 2: 05 juni 2021 met Live styling workshop op 26 (+27)  juni 2021

Deel 3: oktober 2021 

DEEL I – PARTYSTYLING LIKE A PRO

Met een online cursus die de basis van je kennis legt en een eerste begeleide praktische oefening is de toon gezet. Het theoretische gedeelte bestaat uit een uiteenzetting over de verschillende stromingen binnen eventstyling en een uitgebreid hoofdstuk over kleurentheorie.

Daarnaast is er een volledige module over moodboards. Inspiratie zoeken en de visualisatie van je ideeën zijn namelijk 2 cruciale stappen in de voorbereiding van het visuele concept van je event.

In de derde module gaan we in detail in op tafelstyling. We bespreken de basisprincipes, het tableware, andere decoratieve elementen en (uiteraard) de bloemen.

Voor het praktische gedeelte gaan jullie zelf aan het werk: jullie zetten de aangeleerde theorie onder begeleiding om in praktijk én we hebben een uitgebreid terugkoppelingsmoment over jullie praktische uitvoering.

Na deel één ben jij in staat om een prachtige tafelstyling neer te zetten. Met oog voor kleuren, texturen, en andere details. Je weet hoe je de verschillende stylingelementen het beste plaatst om een samenhangend geheel binnen de gewenste stijl te creëren. 

DEEL II – MASTERCLASS WEDDINGSTYLIST

Na het tweede deel van het opleidingstraject ben je in staat om een volledig event te stylen binnen de gedefinieerde stijl en het gekozen kleurenpallet.  Je kent het verschil tussen de verschillende stoftexturen die je kan gebruiken en hebt jezelf je eigen stijl toegeëigend. 

Je hebt de kans gekregen om je te verdiepen in grafisch ontwerp, storytelling, catering, bloemen, muzikale opluistering van je event, fotografie, event-rentals en andere deelaspecten van privé-events. Dit door gastcolleges van een selectie van dé beste huwelijksleveranciers die België rijk is. 

Je hebt zelf ook de basis van ‘het bloemschikken’ onder de knie, zodat je ook zelf voor kleine opdrachten aan de slag kan. Je weet welke materialen je waar kan vinden en kan je moodboards vertalen in praktische stylings.

Je hebt de kans gekregen om het moodboard van jouw dromen om te zetten in de praktijk. Wij voorzien hiervoor alle materialen en bloemen. En dit allemaal onder onze persoonlijke begeleiding. Per live styling workshop zijn er maximaal 15 deelnemers, zodat we iedereen persoonlijk en kwalitatief  kunnen bijstaan.

Bovendien wordt de door jouw gerealiseerde styling vastgelegd door een professionele fotograaf, zodat je meteen mooi portfoliomateriaal hebt. 

DEEL III – THE WEDDINGPLANNER BOOTCAMP

Met het laatste deel van onze opleiding vervolmaak je jezelf tot een volleerd event-en weddingplanner. We sturen je na onze meerdaagse bootcamp naar huis met de nodige businesskennis, met een een handige workflow voor de opvolging van je projecten, een fijn netwerk aan gelijkgestemde collega’s, tal van foto’s voor je portfolio en personal branding én met wallen tot aan je knieën. Want feesten, dat gaan we ook zeker doen die dagen.

In samenwerking met verschillende specialisten (marketing en sales, destination weddings, mindset en pricing) zorgen we ervoor dat jullie naar huis gaan met een vol hoofd én een bron aan inspiratie en motivatie.

We helpen jullie om jullie zaak naar een volgend niveau te tillen, en dit op een persoonlijke manier. Er zullen maximum 15 deelnemers zijn voor de bootcamp in 2021. Zo garanderen we persoonlijke begeleiding voor elke deelnemer.

We creëren een netwerk voor en mèt jullie. Een netwerk van gelijkgestemde zielen, waarmee jullie kunnen brainstormen, sparren (en feesten). Zo’n een netwerk is onmisbaar als solo-entrepreneur. 

 

 

CLOSE
error: Content is protected !!